Skip to content
Dit zijn Bonnie en Clyde, broer en zus van 3 maanden oud. Bij binnenkomst was Clyde al meteen aaibaar, maar Bonnie vloog uit paniek alle kanten op. Dankzij het geduld en de liefde van gastgezin Christa zijn ze nu beide klaar voor hun forever home.
Bonnie is een ondernemend dametje. Ze vliegt graag de kamer door achter een balletje of achter haar broer aan. Ze houdt van kroelen, maar wel op haar eigen tijd. Ze is niet haantje de voorste, maar komt wel altijd nieuwsgierig kijken.
Clyde is een aanhankelijk mannetje die aan komt rennen zodra hij geroepen wordt. Hij loopt ook graag achter je aan om te zien wat je aan het doen bent. Hij laat zich gewillig oppakken en zet dan gezellig zijn brommertje erbij aan. Ook hij speelt graag met balletjes en met zijn zus.
Samen racen ze graag de hele woonkamer door. Heerlijk apekooien over de bank en elkaar bespringen. Ze willen ook echt voor altijd samen blijven.
Wij denken dat een gezin met jonge kinderen te druk is voor ze, maar oudere kinderen zijn geen enkel probleem. Voor een kennismaking mag er een WhatsApp bericht gestuurd worden naar Christa op nummer 0646273729.
Tot snel!
Back To Top