Skip to content
Dit zijn Timmy en Cosmo, 2 broertjes van bijna 3 maanden. Zij bevinden zich in een gastgezin en zijn inmiddels klaar voor de volgende stap, een forever home.
Timmy is een ondernemend ventje, met 1 witte stip op zijn brutale snoet. Hij stapt lekker vrij door de woonkamer en speelt graag met zijn broer Cosmo. Lekker stoeien en rennen, spelen met de hengel, voetballen, muisjes, ravotten in de tunnel, alles is dikke pret. Timmy vindt aaien en knuffelen nog wat spannend. Hij is omkoopbaar met lekkers als liquid stick. Klein beetje op je vinger en het ijs is vaak gebroken. Wel is het zo dat Timmy eerst ergens lekker moet liggen en even tot rust moet zijn gekomen voordat hij zich laat aaien. Op de momenten waarop hij helemaal ontspannen is mag je hem echt overal aaien, ook op zijn buikje. Soms valt hij in slaap en dan kan hij zelfs snurken.
Cosmo is iets groter dan Timmy. Hij heeft een eigenwijs koppie, met zijn witte vlek om zijn neus. Hij heeft ook lange witte kousen achter, waarvan 1 met een “gat” er in. Cosmo is vrijer in omgang, zijn brommertje werkt snel en hij kan zich echt overgeven aan aaien. Ook hij kan soms onzeker zijn, dus beide broertjes hebben wat tijd nodig om vertrouwd te raken met hun nieuwe personeel. Wanneer hij ergens lekker ligt, is hij het best te aaien. Ook kun je hem oppakken en naast je op de bank leggen. Hij probeert wel even weg te komen, maar laat zich makkelijk tegenhouden, om vervolgens al spinnend te genieten. Ook Cosmo speelt met alles wat voorhanden is, maar ravotten met Timmy in de tunnel is wel favoriet.
Timmy en Cosmo zoeken een rustig huisje met mensen die ze de tijd geven om rustig te kunnen wennen. Oudere kinderen zijn geen probleem voor ze en andere katten vinden ze gezellig.
Wanneer ze verhuizen zijn ze ontvlooid, ontwormd, gechipt en volledig ingeënt.
Voor een kennismaking mag er een mail gestuurd worden naar René. Zijn mailadres is clown683@icloud.com
Tot snel!
Back To Top