Skip to content
Dit zijn Saartje en Josje, geen zusjes, maar zitten wel gezellig samen in een gastgezin. ‍⬛‍⬛ Zij zijn er klaar voor om te verhuizen en zullen ons even voorstellen.
Saartje, met de zwarte neus, kennen jullie misschien nog onder de naam Shaun, gevonden in een schapenwei. Bij nadere inspectie bleek deze jongen toch echt een meisje. Saartje is een lief, rustig en zelfstandig katje. Ze komt als ze zin heeft in knuffeltjes en snoepjes. Zodra je begint te aaien gaat haar brommertje meteen aan. Na het spelen komt ze graag bij je liggen. Saartje zoekt een rustig huisje.
Josje, met de witte neus, is een stoer en avontuurlijk katje. Ze is altijd op zoek naar aandacht en nergens bang voor. Ze is aanhankelijk en loopt graag achter je aan. Ze is dol op snoepjes. Krijgt ze niets dan pakt ze zakje mee en bedient zichzelf. Josje kan goed bij kleine kinderen.
Beide dames zijn ontvlooid, ontwormd, gechipt en ingeënt. Ze hoeven niet samen te blijven, maar willen wel graag een speels soortgenootje op het nieuwe adres.
Voor een kennismaking met de dames mag er gebeld worden met Haske op nummer 0612712907 ☎️
Tot snel!
 
Back To Top